Interesantno je da su dve osobe prezimena Lee učinile internet onim što jeste danas. Tim Berners Lee je čovek zaslužan za WWW (World Wide Web), ili ono što mi nazivamo internet. Druga značajna osoba sa tim prezimenom je doprinela da internet preko noći (bukvalno) postane nešto što svi moramo da imamo. Pamela Lee Anderson, prsata čuvarka plaže, svoj doprinos afirmaciji interneta dala je kulturno-umetničkim filmskim ostvarenjem ukradenim iz kućne arhive i postavljenim na internet. Radost, ushićenje i epidemija ostavljenih žena zahvatila je svet, a zajedno sa njima i potreba za pristupom internetu. Danas nam se čini kao da su vremena škriputavog i preskupog dial-up interneta daleko, daleko, iza nas. Jedva da je prošlo dvadesetak godina (gospodja Lee se i dalje dobro drži), a pristup internetu je postao podrazumevan – kao hrana, čista pijaća voda, sloboda govora, i tako dalje. Danas je internet svuda oko nas, svima i uvek dostupan, najpre zahvaljujući razvoju mobilnih uređaja i 4G (i 5G?) mreži. Sada je pravo vreme za biti živ, svirati, imati sajt. 

Samo zamislite situaciju u kojoj ste se probudili, a sajt vas je “obavestio” o pristiglim upitima za datume. Niste vodili preiscrpne pregovore preko telefona, niste deset puta objašnjavali da znate da svirate novu pesmu te-i-te zvezde, ili da nipošto nećete svirati onu poznatu pesmu o vukovima koji silaze sa određene planine ili, ako treba, sviraćete je toliko glasno da će sarmica u ritmu da klizne niz grlo, svakako nećete trošiti dragoceno vreme na onu dvadesetu tročasovnu kafu od koje posle tri dana ne spavate, osim onu kada treba da pokupite avans. Je*o spavanje. Poenta je: prikažite se bolje (nego što zaista jeste?), profesionalnije, ozbiljnije i, najbitnije, olakšajte sebi proces zakazivanja sarmi. Ovaj, svadbi.

PLAĆANJE NA RATE

Željeni web sajt možete platiti i na 3 ili 6 rata bez odlaska u banku i bez ikakvih birokratskih procedura.
Basic verziju sajta odobravamo na 3 rate, dok naprednije verzije možete kupiti i na 6 rata.

 

ŠTA JE MESEČNO ODRŽAVANJE?

Mesečno održavanje podrazumeva tehničko održavanje instaliranog softvera, praćenje i implementiranje nadogradnji (ažuriranje). Pored toga, imate tehničku podršku 24h, u slučaju napada, virusa ili greške na sistemu, kao i redovan backup (kopija) sajta.

Seminari, obuke i treninzi organizuju se isključivo za potrebe obuke zaposlenih za korišćenje internet prodavnice, i to: unos artikala; postavljanje akcija; lager; fakture. Seminar se održava jednom, u prostorijama klijenta, u trajanju od 3h. 

 

Kako do nas?

Ukoliko želite da saznate više o ovoj usluzi, ili da nas kontaktirate radi ponude, pohvale ili kritike – pišite nam ili pozovite. Detalji su na stranici KONTAKT.